Aksi Ghairah Sepasang Kekasih Di Tempat Awam!

Aksi Ghairah
Aksi Ghairah

Mr BOM321 berkata:"kenapa aku tetibe rasa nak muntah ni!"

17 Komen

nih baru betol...
cinta tak kenal paras rupa......
juz bole ikot bagi yang da kawin jer tau!!!!!!!!!!!!!!!!!

hwahwahwahahaaaha... tak boleh blah~!!

owwwww...
cinta sampai ke akhir hayat~

die nk tlg sedut asap rokok bg kuau.. muahahaha

isk2.. die nk tolong bini die yg tercekik tulang kot.. haha.. =)

bodoh t0l..xde tmpat lain ke nak wat???

hadoi. romantiknya. sayang beno dia. masalahnya nenek tu pegang rokok. hampeh. haha



nak tgk apa yg kamu sudi komennn = Pendapat korang tentang background baru

nk romantik smpai tua xsalah..ala.. tp namau la comot2..

diorang ni menjimatkan kos rokok kot.sekali sedut leh kongsi asap utk dua org.
kan tgn makcik tu pegang rokok.
diorang main transfer2 asap.. :-)

bagus la sangat macam ni,..biarlah kasih sayang yang murni ini sampai kehujong senja,.tapi jangan lah pulak dipamirkan dikhalayak umum,.rosak jadinya,..

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS