Petua Tambah Berat Badan Sepantas Kilat!




Mr BOM321 berkata:"tak susah,cuma makan burger besar yang chef ni buat je, anda akan terus gemuk, nak kena sakit jantung pun boleh, no hal punya :D"

7 Komen

ngaaa~~~ mau koyak mulut nak makan burger ni...
hakhakhak~~

nih stok utk setahun nih... byk2 besar woo.....

cissss... ingat an petua betul2.. hadeishh, tertipu.

Adoyai! Tak habis kut makan seminggu..

boleh buat bekal kat kampus sebulan nih...tak yah gi dining...

Membazir!!! i like buger~~

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS