Signboard Di Singapura?

Betul ke ada signboard macam ni di laluan masuk ke singapura?
ke photoshop ni?



BOM321 berkata:"sesapa tahu samada signboard ni betol ke tak sila tinggal kan komen"

13 Komen

hahaah.... photoshop nampak.. heheh

yup..photoshop..keja xkemas..ayat dah kemas dah~

mengarut ni.. pelik je kalo signboad sgpore dalam bahasa melayu.. selalu in english la.. =)

haha.. signboard membelakangkan arah kereta??

huhuhuh.....kena kemas kan lagi ni...but nice try..;)

[url=http://buyingviagra.pillsfm.com/]buy viagra online[/url] Support your shire drugstore's value — it clout prostrate the online price.

hahaha,ini tmpt keje aku ni..mengarut je..kalo tulis rakyat singapura dilarang masuk lg bagus..

This comment has been removed by the author.

memang tdak ada signboad yg begitu terima kasih.yg iklas dari singapura

hhahaha tmpt kt jb camne plak dh smpi spore.... tmpt keje aku plak tu...

Very lucky to be able to read this information. Very helpful to me in meeting my information needs. Where can I get information like this?

Related Sites :
Joker 123
Joker123

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS