Gambar Payung Yang Agak Mengarut!


Payung ini dibuat khas untuk perompak untuk melakukan jenayah masa hujan.

Payung ini untuk membuatkan orang disekeling anda ingin menendang anda secara langsung!




Payung ini sesuai untuk pasangan yang hangat bercinta!


Lihat Lagi Gambar Payung Yang Agak Mengarut! Disini



Payung ini sesuai untuk orang tak betol!



payung ini untuk mereka yang suka jual muka, dengan menggunakan payung ini, anda tetap boleh menjual muka walaupun ketika hujan.



payung ini untuk mereka yang sering berhati2 dan berwaspada sentiasa.



payung ini untuk mereka yang kedekut untuk berkongsi payung, hanya seorang je yang boleh menggunakannya.



Payung ini untuk mereka yang tidak dapat menjadi angkasawan negara, dengan membeli payung ini, anda seolah menjadi angkasawan dengan mudah dan membuatkan diri anda tersenyum lebar secara tiba2..



payung ini dicipta untuk pertarungan antara watak2 filem starwars ketika hujan, tetapi didalam filem tu tiada hujan, lalu payung ini di jual untuk orang yang berada di bumi..


payung ini untuk orang yang sentiasa menjaga kebersihan, dengan payung ini anda bukan saja dapat mengelak hujan, malah boleh mengelak orang meludah ke muka anda dan boleh membasmi virus H1N1 terus memasuki hidung anda yang kembang itu.


BOM321 berkata:"Anda nak ke pergi jalan2 berpayung macam ni?"






15 Komen

hoho..payung2 yang tak bleh bla...hahaha

takde la aku nk beli payung cenggitu..
yg normal nye payung ni pun aku tak gunakan, ni nk pkai pelik2..lagi la..

unik betul laaaa..... tapi seyes, pelik pun ader....

klu ade jual payung dgn pistol tu.. mmg sy akn bli!
protection ble jln sorg2
^^

serius ke ada payung tu betul2..kalau ada aku nak angkat payung cam pedang laser star wars tu..pastu mesti ramai aweks nak jalan dengan aku masa hujan nanti hehehe berangan.. :P

pelik tengok payung kembar siam tu...
kt malaysia ada jual x?

payung yang last sekali tu gerek sih..tak basah sgt...

mengarut betul dorang buat design :p

payung last sekali tu nampak best lah :D

Cool per..???...hahahaha..!!!! Lau aku pakai confirm masuk tv..!!!! wakakakaka.!!!!!!

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS