Mesin ATM Orang Kerdil!

Mesin ini telah disediakan oleh HSBC di luar negara, bukan sahaja orang kerdil yang menggunakan mesin ATM ini, orang biasa juga boleh menggunakannya.



BOM321 berkata:"kalau aku keluarkan duit kan mesin ni selalui, boleh patah pinggang aku selalu nak tunduk, kalau atm ni dah ada kat Malaysia, ajar2 la anak anda yang masih tadika atau sekolah rendah cara mengeluarkan duit dari ATM ni, lepas ni nak keluar duit suruh anak2 anda yer? :D"




5 Komen

klu org biasa nk pakai kena bersila la kt depan atm machine tu
haha XD

akihiko

kalo budak pandai menekan atam habis la

orait what..takde lah mereka terasa tersisih...kita yang normal...tak salah mengalah...

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS