[Gambar] Gambar2 Azwan Ali Berlagak Pondan!




Azwan Ali Berkata berkenaan perkara ini:

"Memang saya kembali menjadi pondan tetapi in-character dan persembahan saya sebagai Ziana Zain dengan lagu ‘Syurga Di Hati Kita’ telah dibayar sebanyak RM6 ribu. Saya tidak boleh menolak rezeki Allah dan satu ballroom itu tahu dan menerima karektor saya sebagai hiburan semata-mata.

Saya sedar penampilan pondan saya sebagai Ziana Zain akan terus dihentam oleh musuh-musuh saya yang akan mengait isu taubat saya di depan Kaabah. Jawapan saya mudah saja, Allah SWT lebih tahu niat hati saya…lagipun ada aku kisah"





BOM321 berkata:"jadi pondan pun masyuk gak leh dapat RM6000, wow! :D"

13 Komen

yeakkkk.... jatuh maruah aku kalau buat mcm nie!!!

Duit yang dapat memakai pakaian wanita adalah haram .. walaupun ia adalah satu lakonan .

wow! wow! wow!
msyuk tuh.. nati ade plak yg nak ikot jejak pakcik nih.. :))

rm6k untuk jd pondan..agak dasyat..huhu

he is soooooo sick!!
kuat propah..
korek2 tah² berapa la dapat!
xde nyer sampai 6K klo buat show miming!

Pondan ada ku kesah ni jer masyuk 6ribu menyanyi....pondan lain masyuk 6ribu klu kena tebuk....aku kasihan dengan pondan2 kat u aku...kena jual badan nak beli make up mahal2....

blogwalking = komen anda menggembirakan saya

ada salah satu gambar pompuan kat atas macam gambar gf baru member aku jee...

erk...

gf baru kawan aku tu... pondan kah?

sebab duit , yang haram jadi halal =_="

peh...
kekoh... kaloh tok aq...
tekejot mak taw

menghalalkan yg haram,, adalah perkare syirik

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS