Gambar Fesyen Yang Agak Mengarut!





Lihat Lagi Gambar Fesyen Mengarut Disini










BOM321 berkata:"Anda nak ke pergi jalan2 berpakaian macam ni?"





12 Komen

fashion show tu just nak showing up je pe diorang wat
model2 tu x teringin pon pakai baju camtu
haha

akihiko

memang mengarut tul..
yang pelik, masih ada yang nak beli..
nak pakai halowin kot

Untuk cosplay sesuai larh. Utk street wear, kalau nak tarik attention, mmg sesuai gle ! ;)

ceh..tak kuasa la aku nk pakai pesen22 cengini..org tgk pon leh skit jantung..hahahaha

geli la tengok fesyen byk rambut nih..

model ni mesti malu giler nk catwalk...

penangan Lady Gaga..

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS