BlackBerry Dulu dan Sekarang!

Teknologi sekarang makin maju, ramai yang tergila2kan gadjet seperti ini, sekarang popular keluaran mobile Blackberry, ini antara teknologi mobile BlackBerry dula dan sekarang, canggih tak?










BOM321 berkata:"Sekarang banyak tiruan punya dari taiwan, kalau harga blackberry tu rm100-400 sebijik, baik tak payah beli, nanti anda akan menyesal"

10 Komen

kalau x mampu black berry, beli je blueberry cap csl tu..
ekekeke.

memang bnyak pun tiruan..
nokia jadik nokla.
ade ke patut..
lawak2

mcm tk best jer....dia lebar sgt...tgn qda dh la kecik...

blackberry pujaan kuw..klo cap ayam jadi blueberry..haahaa

x mampu ar nak pakai blackberry..
strawberry mampu la beli kat cameron highland nun..

biar mcm mn tukar sekalipun, aku masih xmampu nak membelinya

Blackberry. coming soon!
ahaha~ tak mampu kot. strawbrry pun dapat sekali sekala je :P

tetiba aku ngidam blackberry.. wakakaa

blueberry cap ayam csl. wakakaka.. xnak cap ayam!

hmm tp earphone dia ttp sama dr dulu smpai skrg.. BlackBerry terbaik..

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS