Gambar Bayi Lahir Tidak Cukup Bulan!







Mr BOM321 Berkata:"kecik dan comel!"

12 comments

keciknye..comelnye..
tapi sian tengok sebab kecik sgt..

epal pun lahir tak cukup bulan gak..
tapi tak masuk incubator..

kesiannya....terlalu kecik...berapa bulan je tu?

hoh?/
alamak..kecik tute nyer..
sian baby lahir tak cukup bln ni..
just like my litle bro...dia tak ckup bln tp mmg kene masuk incubator la..

Takut pun ada.. harap2 mereka dapat melihat dunia Allah dengan sempurna

very small. this is the first time I see those type of babies. thanks for sharing. anyway dont forget to checkout my blog at http://markjue92.blogspot.com I'm following u

sy pon lahir x ckup bulan atok ckp ms lahir besar botol kicap jer..
bile dah bsr debab la pulak..hehe

dulu mase anak buah aku kene tahan kat ICU untk baby, byk yg macam ni, kesian tol....kecik gile..ade tu, belom cukup sifat pon, tak tau la bley survive ke tak...

Boleh hidup ke kalau x cukup bulan...harap2 ar anak aku x macam tu nanti :(


http://airfood.blogspot.com/

penah tengok! ank kpd saudare sy.. dikeluarkn sls didpti ank tersebut mati dlm kandungan...

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS