Bantal Untuk Wanita Yang Kesepian!







BOM321 Berkata:"mana2 awek yang kesepian ni, tak payah beli bantal ni, mr bom321 boleh teman anda, free je :)"

11 Komen

haha..bantal2 mcm ni dijual ke kat Malaysia??

hahahahha~
hahahaha~
skit prt ak tgk~
tp ade gak 1 ag bntal bro..
tuk.....:P
gegegge

amboi..sempat lagi nak offer diri jadi bantal..
peh~

haha..tetiba bantal ni hidup pdn muka..haha ( seram ow )..hehe

baik amik den jadi bantal polok....hahahaha

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS