2 Kuning Telur Di Dalam 1 Biji Telur?


Inilah Wanita Yang menjumpa 6 biji telur yang mempunyai 12 kuning telur di dalam paket telur yang dibelinya. Fiona Exon berkata, Ia terkejut melihat telur tersebut semasa menyiapkan sarapan.


Sumber : DailyMail

BOM321 Berkata:"pelik2 dunia sekarang"



13 Komen

hmm..i was attracted by your blog post's title -_-"

pernah beli satu sarang telur and boleh katakan hampir semuanyer adalah kembar....

haha...see telur pn nk jd kembr cm aku...hehehe

waa..klu nk buat kek best tu, jimat kos..hehe..sy pernah gak jumpa kuning telu twin...

6 twin!! untungnye nak buat kek~ :)

alaaaa cumelnye twin^^ nak anak twin jgk^^ hehehe~

Ape yang pelik? takde pelik lah... pegi jew dekat mana-mana ladang ayam telur n kate nak beli telur jambo or telur kembar... mesti diowng kasi... kat umah aku ade telur tu jew telur biasa or junior jarang... telur nih terbentuk disebabkan ayam yg diowg bele duk dalam reban aircond so tak penah tgk dunia luar...bile ayam ni terkejut disebab kan petir or ape2 yg boleh buat diorg terkejut jd telur 2 kuning... kalo cari kat kedai or pasar tak jpe tlur nih sebab telur ni diowg tak komersialkan.ofcoz nak komersialkan ayam kene terkejut hari2...hehehe.... tapi telur nih tak boleh di eramkan sbb takut jadi makhluk yg pelik so boleh jd dosa bagi sape yg buat,menyeksa haiwan.

pernah jugak beli nasik lemak yg telur rebusnya twin cenggitu tapi tak rasa nk kecoh2 pon.

ala telur kembar je 2..x plik pun,
burung puyuh aku bela dulu penah jgk btelur mcm ni

seriusly, aku dah jumpa la telur ni dulu...ayah aku beli kat paso...saiz die mmg besar....biase je...

aku pnh tjmpe telur sebiji ad 9 kuning kt blog sape tah

alah biasalah. masa dulu2 aku still kat kampung. salu dapat telur ayam kampung twin camni.

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS