Bayi Melahirkan Bayi!



Mr BOM321 Berkata:"macamana benda ni boleh jadi?"

6 Komen

baby dlm perut tu kembarnya kan. kesian betul baby ni. tentu2 dah azab.

klu ikt kan sudut sains, benda ni kira normal je..maybe sebab dia suppose ade kembar, but pada fasa2 tertentu kembar dia tak membahagi dgn btol..so jd mcm ni lah..maybe..after all..ini kuasa tuhan jugak kan

siapa bapanya? o.o

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS