Tengok Tv Sambil Bekerja?



Bagaimana?

korang perlulah ada handphone 3G/3.5G, dan menggunakan talian Maxis.
lepas tu masuk ke portal Maxis melalui handphone (kalau pengguna nokia - tekan pada butang 0 lama2)
lepas itu, pergi ke option Maxis TV > Fetch TV

Antara Channel yang ada seperti
-TV3
-TV9
-CCTV9
-SCTV dll

tv ini distreaming secara live (sama macam tv biasa cuma lambat 2-3saat je)

untuk melanggan diberi 2 pakej iaitu

- RM5.00 sebulan (1 channel)
- RM1.50 Seminggu (1 channel)

jadi ketika tengah busy bekerja ke boleh ngendap2 tv jap kan?


BOM321 say:"Aku pun langgan, tak terlepas nak tengok spongebob dan cucu betong,hahahahha"

7 Komen

kalau guna phone sony ericsone k770i camner plak ek? nak try, tapi.. tak reti.. ehe~

wat abis duit je...tgk jela kt tv umh...huhu

to Cik Cahaya

cube try masuk wap, pastu cari option maxis tv, mungkn boleh

to BezBuddy

kalau time keje takkan nak balik rumah tgk tv?

haha..takut xley buat keje jek nnt

to sukiminna

lagi takut kalu terlepas cerita favourite hahah :)

Phone csl tgk tv free je... dpt tv1 hingga tv 9.. al hjrah pon dpt...

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS