Tak Cukup Ruang?



BOM321 say:"Boleh patah kerusi tu kalau duduk melebihi 20minit :),hahhah"

6 Komen

hehe..cian org tu...so plz jgn gemok smpi cmtu =P

Arggghhh tidak.. Aku terasa.. Hahaha.. ;p

pergh..kesiannya..
nape x de kusi lagi besor..
x selesa gamaknya tuh.

to BezBuddy

perut gua dah hampir gemok, kena sediakan kerusi yang kukuh ni :)

to FarhanaDr

kenapa terasa? ooo kantoi :)
entah2 FarhanaDr yang duduk kat kerusi tu,haahhahhahah :D

to noor afzan

kerusi yang selesa tu bukan takda tapi kena TEMPAH! hahhah :)

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS