Kenderaan Awam Yang Jimat!





BOM321 Berkata:"betul2 jimat dan boleh menjimatkan masa untuk anda hidup!"


10 comments

woohhoo....jimat nyawa x pengabeh boreh ye tak..hahahah

aku slagi boleh spacing, slagi tu la..tak kose arh nak berimpit22 ni...cam sardin lak rsnyer...hooooo

woohhoo....jimat nyawa x pengabeh boreh ye tak..hahahah

aku slagi boleh spacing, slagi tu la..tak kose arh nak berimpit22 ni...cam sardin lak rsnyer...hooooo

mmg jimatla.. cubalah apply kt rumah. hehe..

memang jimat gila...
hahah...
bleh niru ni...
hihi

aku suka tengok picture nom3..aku dulu time2 zaman sekolah pernah buat..tapi 4orang jer naik..

mcm best jer..huhu, koner kiri, koner kanan..sedar2 jer..ada kt hospital, amacam..??

sangat menarik, terima kasih

mak ngaih.. ni kalu wat koner baring mau terbaring sekor2 kat jalan..hohoo

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS