[Gambar] Kaki Dimakan Ulat!



BOM321 Berkata:"tengok ulat kat tong sampah pun aku dah geli, ni kan pulak dekat kaki!"



23 Komen

blom la, muka takleh tunjuk, nant orang tu malu : )

blom la, muka takleh tunjuk, nant orang tu malu : )

weh serious meremang bulu roma aku tgk

waaaa~~ maafkan saya penunggu gua.. xsanggup nak tengok gambo...

erk??teknik rawat darah tinggi kot...

giler scary gmbr ulat kt kaki tu..ni kisah benar ke..ke kaki ko nih?;-p
nauzubillah....

kenapa kena makan ulat? x de explaination ke bom?

terbantut selera aku..aku tgh mkn ni bom..waaaaaaa

Teringat kat tv ada tunjuk kat tv pasal rawatan kencing manis menggunakan ulat tu. Macam tulah kut ek...tp byk sgt lak mau menguit-nguit rasa...eeeee

adeeeh
aku pantang tgk benda camtu
meremang bulu roma aku ni...

urrrggg..seram sejuk..nak demam nengoknye..meremang nyer aku..eeeeehhh

meremang segala bulu ni....adussss

eeeewwww.....geli den....kat kaki??aaaaaaaaaaaaaaa....geli geleman dah ni..

tgk kat tong smpah yg dua 3 ekor tu pon dah layak aku mlompat22 ni kn pulak kat kaki..OOOhhh NNNOOO!!!

eee.. ni dok menternak ulat lor..

gbr dah edit ni,,, guna photoshop..

uwekkkk!!!!! aku rasa nk muntah nengok menatang ni....meremang segala bulu...

waaaahhhh.. comelnye ulat tu.. hihihihihi :)

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS