Jari Putus Tersepit Pada Laptop!


BOM321 Berkata:"Terkejut???! ini sebenarnya adalah design baru flash memori, nampak agak ngeri tapi unik hahahah :D"


19 Komen

hikhihk..ade2 je ko kan... tp kompom aku tak nak beli...nyilu bro..nyilu..

taksinono..btl...!!! buat org terkejut jerk..!!

bagi free pun ok berjuta2 kali nak guna

bom nie selalu suka buat onar... haish...

(ada jual kat malaysia ker?? ) nak beli jugak la..

taknak beli, sangat menakutkan. haha

takut nak beli..xnak...

tp cam terasa nak beli kasi adiah kat org len..hehehee..
kat mane ade jual???

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS