Daging Babi Yang HALAL?

(Klik gambar untuk lebih jelas)




BOM321 berkata:"taktau nak kata apa dah! tengah bingung ni"


27 Komen

gile????!!
sanggup letak HALAL kat depan tu...
perh!!!
npe dia wat cm tu eh?
nauzubillah minzalik...

pinjam gambar ni kjp...kat negara mana tu bro?

erk..betul ke nie??
kat mana di jual tu??
geli nyee..huhu

Huih..bangangnya org nie...!!!mcm kat indon jer nie

eeeeeeeeeeeeeeeeeee.....

x snonoh r

den pon dah x terkata2 lagi..

mcm mn daging yg sah2 haram leh convert jadi halal lak??

konpius dah den ni...

perkara nie mmng berlaku di indonesia...babi bela bagi diorg halal....yang haram babi hutan....jadi hati2 la bila pergi kesana

Beef pale hotak dorg. Beef tu daging lembu la sial!!!

N rsyer2nyer gmbar ni kat indon.

ape la..khinzir sememangnyer haram untuk di pegang apetah lagi di mkan..haih....

Alhamdulillah, biarpun saya tinggal di indonesia, kami umat muslim di tempat kami tidak ada yang memghalalkan babi maupun babi hutan.
Na'udzubillah!

Hahahahaa.... adoiii dia faham ke tak maksud HALAL tu?

Dia sembelih kot

mcm photoshop jer tulisan2 tuh.

Nampak kepala Babi tu mcm Edit jer...

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS