Cara Mengelakkan Kucing Menganggu Anda Memotong Ikan!



Cara mudah untuk mengelakkan kucing anda mengganggu anda ketika memotong ikan, atau memasak, boleh juga menggunakan kaedah ini untuk mengelakkan kucing anda didera oleh jiran anda.

BOM321 berkata:"kalau anda terblender makhluk ni, jangan salahkan bom321 ye, hahah"

17 Komen

ok cian gle kucg ak nk wt cmtu...kucg ak baek je...die tgk je org masak sbb die xmkn ikan...die mkn friskies jerr

comeinye tucing tuh..
jgn lama2 kang mati lemas lak..

hahahahahaha memang terbaaikkkkkkk

menyerah jerk kucing tu yer.. hahaha kelakar betul..:d

comelnyeee...kuit seh. mcm nak gigit je

wei... biar betik...
jangan bom...jgn bom..

aniaya niy...

kalu tak tgk aniaya lagi teruk rujuk link ni.. mesti korang tension n marah..

http://lanunsepet.blogspot.com/2010/01/bila-manusia-lebih-binatang-dari.html

Tak tau la apa masalah jurufoto tu.... Aniaya atau bergurau yg amat kasar? Ntah laaa..

ni bukan xnak bg jiran dera,dh d bubuh dlm 2 pn kira kes dera dh,dh blh buat report dh nih.
klu psl buat report,aku nk kongsi 1 crita,umah aku nk kena pecah masuk,aku siap rakam video lg,nasib bek smpt terjah diorg..
tp bila nk g wat report,si polis 2 kata xde kes lg,ape citer plk,apa punya bangang nk wat report pn nk kena tgu ada org kena bunuh dulu gamaknye,buduh tul

xde cara lain ke?? sob...sob..sob..
cian gler...

cian kat die..alala..hehe..muka comwy jew

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS