Cara Jimat Memindahkan Ternakan!



BOM321 Berkata:"memang berbaloi!"

14 Komen

ya ampun..tu menyeksa binatang tu..
kesian

mungkin boleh diaplikasi di malaysia barangkali
erk888

kesian ... x de sifat kebinatangan la diorang niii

kesiaaaannn mbinatang2 tu...kalo reti becakap mau kene sumpah seranah kot..hohohoh

kahkahkahkah..ni bukan jimat ni..ni kedekut

ganas nih..
membahayakan lalulintas pun ada..

perghh..x snggup den nk tgk gmbo 2..
mcm bwk kerbau pendek jer..

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS