Awek Sasa, Muka Macam ???

Awek Sasa, Muka Macam squidward ???
Awek Sasa, Muka Macam squidward ???

BOM321 say:"Muka dia ada macam SquidWard kan? HAHAHA :D"



18 Komen

hahahaha...tu je yg mampu aku kmen...ngeeeeeeee...=P

to shuko

kalau badan dia biasa pun aku taknak, sebab muka cam squidward

to delour

janji nama ada di ruang komen, hihihi

geli lah badan cam gini..biarlah lelaki je cam gini..tp kan penaut tak suka sangat lelaki bdan berotot sangat

salam.....nk tya....gadget PELAWAT ko tu dari widgeo ke?aku nk la.....dulu aku ada pakai widgeo tp asyik ada muncul skrin pop up...aku buang la.....kalau bukan dari widgeo.....aku nk jgk.cmne ek?

dah mamcm cicakmen pon ada dah aku tengok... haha

to .::tAk AdE pErAsaaN::.

bini squidward kot :)

to Cik Peanut

ada otot la baru nampak seksi :)

Huhu. Muka mesti garang. Baru stail..

ilang slere...


tp muka siyes mcm sutung ijau 2...

oh!!!my god....!hahahahahhahaha....!

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS