Apa Yang Anda Perasan Pada Gambar Ni?


cuba perhatikan betul2 gambar ini, apakah yang anda dapat lihat!



BOM321 berkata:"pada yang berfikiran kotor dia akan nampak lain, pada yang berfikiran bersih, syabas diucapkan :D, benda itu adalah TEMPAT DUDUK BASIKAL hehehe :P"

31 Komen

kalau nak bersih, i think i see a beautiful girl riding the bicycle lar..
kalau kotor, i see a dick...
haha

haha! gambar ini memang lucu! terkejut aku dibuatnya!

to woaini_87

syabas, ada 2 pemikiran haha :D

to Dylan Phuah

haah dylan, kantoi fikir kotor ke? hahahaha :D

huhuhuuu...buat terkejut je..nyaris-nyaris berfikiran kotor..uiisshh

to Emora Valeria

sorang lagi berfikir kotor hahah, :D

to cintaqaseh

nampaknya cinta terselamat dari terjerumus ke pemikiran kotor :D

Sorang amoi cantik berbasikal. Cuma confuse bila tgk tang tut...tp sah dia adalah tempat ddk basikal.

boleh tak..aku g tengok pagar tu..aku seboleh2 x nak pk lucah..naseb bek..aku terpikir pagar..hahaha

aku nak buat pandai td. nak cakap basikal takde rantai.bace2.adeh.girl gt dick.mahai..

aku nak buat pandai td. nak cakap basikal takde rantai.bace2.adeh.girl gt dick.mahai..

to Didi Nadhirah

tengok gambar ni terus bisu ke? :D

to zures

bagus pemikiran yang bersih :D

to Zikr the Jalanan Sepi Perantau

kontroversi antara pemikiran :D

to fizranier

anda hampir2 ke pemikiran kotor :D

Walawe.. sengal tul.. tapi bila duakali tengok cam.. itu lah.. kan kan kan...hi hi

haha...2-2 aku nmpak....dush dush..

to Nazz

naz kantoi pemikiran kotor hahah

bkan tempat duduk basikal kew???
xingat dah nme aper...

aku ingat nampak anu..rupanya tempat duduk basikal da...he he he

Haha. Mak Long berfikiran kotor rupanye. Eh2, sikit je. hehe

aduh.. aku berfikiran kotor rupanya.. ish.. ish..

dah bace bwh tu baru tau sit basikal.. hahaha

haha...aku pon nyaris2 terperangkap....wahaha....

eleh..entah bom321 ni pon mule2 fikir yg kotor2 gk..hehe

hehe.. ini name nye "post gedik2" hehehehhe

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS