Ubat Sakit Tekak!

Amaran:
Gambar yang dipaparkan ini agak menjijikkan.
Kepada yang rasa dirinya geli tahap gaban,
plez jangan tengok


Klik Lihat
Klik Sini >








BOM321 say "dah takde keje agaknya pempuan ni"

10 Komen

Ohohoho.. Apekah itu??? Mcm sarang burung yg sudah dimasak lak. Ahaha.. ;p

hahahah.
pengotor..
macam mana la perasaan orang yang merasa tu..ha3

berani gak aku tgk...haha

tp cam siut..apedaaa xsenoneh sungguh mereka

eh tp betul ke leh baek tekak tu?
aku ni da r xreti mkn ubat......kalw sakit ape2...doa kat ALLAH je.
usaha..aku elak r makan punca pnyakit ni,

nway, tanx komen blog ekyn ye >_<

ni bukan nak hilang kan sakit...
lagi cari penyakit ada laa

ni pengamal ilmu itam ke ape..fuh..kalu dlu ayah pin..minum susu yg dr basuhan kakinya..nie minum nie..fuh..sungguh meloyakan tekak den..

ni lah dier VANILLA MILKSHAKE kwn2

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS