Penampakan Makhluk Di Kopitiam?

Cuba cari dimanakah makhluk itu bersembunyi? Jawapan ada disediakan dibawah, tapi cari dulu ok.




Klik Lihat
Jawapan >






BOM321 say "Gambar ni diambil semasa aku masa lepak A&W Wangsa Walk Mall(Mr A&W kena bagi royalti ni) pastu ada benda gerak2 kat atas tu, aku ingat ke hantu rupenya makhluk yang digelar Monyet, Beruk, Kera, Ungka dan Babun (Bukan Jamesbond ye!), ni kalau makhluk itu masuk dalam kopitiam tu, mau aweks2 dalam tu bertempiaran lari macam movie 2012, hhahaha"

5 Komen

woah. amek gamba ngn slr ke. mahal ni mahal. haha.. ;P

amende sebenarnye tu? burung hantu ke ? ce cite.ce cite.

amende sebenarnye tu? burung hantu ke ? ce cite.ce cite.

hahaha...igtkn makhluk apew lah td..
monyet upe nye..=D

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS