Panas! Bung Mokhtar dan Zizie Sahkan PerkahwinanPETALING JAYA: Ahli Parlimen Kinabatangan Datuk Bung MokhtarRadin dan aktres jelita, Zizie Ezette hari ini mengesahkan mereka sudahberkahwin. Dalam satu SMS kepada wartawan The Star hari ini, BungMokhtar mengesahkan perkahwinannya dengan Zizie, tetapi tidakmemaklumkan tarikh dan tempat pernikahan itu berlangsung.
Timbalan Pengerusi Kelab Penyokong Kerajaan Barisan Nasional (BNBBC)itu yang
dipercayai sedang bercuti di luar negara dan engganmemberitahu di mana beliau berada sekarang atau dengan siapa, turutmenafikan tentang majlis respsi perkahwinan yang dikatakan diadakan disebuah hotel mewah di sini malam Rabu lalu.
Beliau juga memohon semua pihak agar menghormati privasi mereka danberjanji akan mengundang media jika mereka mengadakan majlis resepsikelak.
Sementara itu, Zizie ketika dihubungi mStar, secara tidak langsung turut mengesahkan tentang perkahwinannya itu tetapi enggan mengulas lanjut tentang perkara ini.
"Kalau Datuk dah cakap ya (sudah berkahwin), ya lah...," kata Zizieringkas dan menambah akan menjelaskan keadaan sebenar pada waktu yangsesuai.
"Saya dalam situasi yang sukar. Saya perlu menjaga hati banyakpihak. Insya-Allah, bila masanya tiba, saya berjanji akan bercakaplanjut tentang perkara ini.
"Kalau betul saya sudah berkahwin pun, saya tidak salah di sisihukum Allah, cuma mungkin saya bersalah mengikut hukum manusia. Tapijika sudah ditakdirkan itu jodoh saya, elak macam mana pun tetap tidakboleh lari.
"Lagipun, bagi sesiapa yang mengenali saya termasuklahwartawan-wartawan yang baik dengan saya, mereka tahu saya tidak pernahbercinta dengan suami orang. Semuanya adalah lelaki bujang. Tetapikalau sudah jodoh, saya tidak mampu menghalang," ujar Zizie yang kinisedang sibuk menjalani penggambaran drama Suraya.

Kredit to Hantujeraul

BOM321 say:"Apa kata korang???"

2 Komen

bermadu? oh nooo..mesti rmi yg kecewa sebab gadis berkulit gebu ni dah menjadi milik orang lain..

http://www.dilahdilot.com/hidup-berani-untuk-gagal-2

ala c zizie nie dulu pena ckp tkut nak kawin la apa la, akhir2 nya zizie sendiri jga mrompak, merampas, mncuri, menculik suami org.. pa la.. x test betul zizie nie..

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS