Lelaki Rupanya! (Kantoi!)



BOM321 say:"Ku ingatkan perempuan, rupanya laki2! hampeh!"

11 Komen

erkk...pakai tudung? biar betul..apesal tak masuk toilet je..

to yangyuyu, sebab die laki la, aka bapuk/pondan/arbok. heheh :D

yg pakai tudung tu skodeng yg baju merah tu punye..........

biar betik ni..
asal sengal sgt..huhu

Cian mamat tu....terganggu!

haha...
kenapa lah x masuk dalam blk kat lam tandas tue...
nak jgak "pancut" kat dinding... haha

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS