11 Komen

dua2 gatal!
eee....ntah hape2 ntah...
=p

alang2 susah2 amek gmbr, rogol je minah tu terus...dah mmg gatal gi terkangkang gitu, apakejaadah? hoho

pemandangan biasa di hujung minggu kt akihabara...minah nih dah kna tangkap dah...

apsal muka minah tu tak dikelabukan ek?

nak bagi die org kat bawa tu sumbah lubang angin kot....

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS