Cara Mengelakkan Saman (Wanita Shj)




BOM321 say:"Jangan tiru aksi ini, dosa taw, tergolong dalam rasuah ni.."

14 Komen

Erk? Laki bukak baju camtu sure kena saman! Hahaha.

ahahahaha...ade ke org sanggup wat cam gitu kat Malaysia nie..uhkhuhkh

bahaya tapi gembira bagi encik polis
hahahaha

hahahahha....

tak de maknanya....

senyum je dah cukup...gerenti lepas!

hahaha.
kalau polis tu lelaki ok la.
kalau polis yang datang tu perempuan, ada je kena lempang..ha3

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS