Kenapa Anti Web DapatWang?

Setelah seminggu melibatkan diri dengan DapatWang, aku banyak lihat ramai yang Anti DapatWang, Sukar untuk tolong Klik dan ADA YANG SANGGUP BLOCK URL DAPATWANG pada Chat Box masing2.
Kenapa mesti buat sebegitu? kenapa sukar untuk tolong menolong untuk klik?
Adakah klik DapatWang boleh menyebabkan PC/Laptop anda rosak atau dijangkiti Virus?
tidak sukar untuk klik DapatWang, Klik dan tutup semula.
Blogger mesti tahu yang DapatWang itu ada satu SISTEM PENJANAAN YANG BERBAYAR UNTUK MENDAFTAR, aku bayar untuk mendapatkan ID DapatWang aku sendiri dengan niat untuk memperolehi sedikit pendapatan sampingan, Sedangkan Nuffnang Ads anda itu PENDAFTARANNYA HANYALAH PERCUMA, tapi anda semua boleh main klik-klik tanpa ragu-ragu.

Ada rasa iri hati ke jika seseorang itu mahu INCOME LEBIH?
atau takut PC/Laptop anda dimamah virus?
atau tidak nampak Banner2 DapatWang?
atau sememangnya nyawa anda makin pendek jika membantu orang?

Semasa di CC aku menyuruh member aku membuka blog bom321 tanpa dia ketahui yang aku adalah pemilik blog itu, selepas dia buka, munculnya popup DAPATWANG bersama2 Blog aku, dia terus Tutup page DapatWang, sambil berkata "buat apa nak bagi orang lain kaya",
Aku tersenyum dan berkata "patutla melayu susah nak maju, sebab ada orang macam kau",

Kepada Reader dan Bloggers, tolong menolong amalan mulia.

20 Komen

alahai siannya kwn sdiri buat gitu yea...hehehe..

takpe jgn risau klu dgn aku. klu nuff ko tido aku pasti klik ko pnya dapat wang...ehehe..barulah adilkan..sama2 kayo...

ehehe..macm tu pulak...

klik iklan mister potato dan new zealand natural ;)

uh..tu la pasal. nuff click beratus2 unique sehari. dptwang, 100 pun susah nak dpt. patut buat banner mcmane yea beb? ko dpt list blogger2 dptwang tak? klu ade, kte buat list team nak.aku busy sikit skrg. bulan depan, on.sekarang aku dapat gerak malam & pagi je. mcm batman

list takde, tapi ada la jugak bloggers yang penah aku tengok dapatwang punya banner, memg nak buat group dapatwang, apa2 bincang dalam email

huhuh,,,

ayat kawan ko tu mmg xleh blah tul la...nampak sgt spesis pendengki..kalo xnak klik pun, dediam je laaa..toksah laa buat ayat mcm tu..eisk...

sbb mcm ni laaa MELAYU susah nak maju..huhu

haku blh dptkan list geng2 dapatwang bro..tp..masalahnyer xleh letak kat web/blog..nnt jadi mcm kat ada satu forum tue..mana2 klik dari situ xdikira ..dikira mcm fraud klik..

terpulanglah kot. huhu. no komen ja. but i dont mind :) kdg2 mbe2 xmintak pun click their ads. saja2 suka2 :)

comp security 1 :)

emm..bismillah..

ni pendapat je ya. bukan nak sound atau anti org len kaya atau ape2.

pasal dapat wang tu klu letak banner kat blog pastu org len klik ok.

tp klu tempek url kate "meh la datang blog i" tp url kasi url dapatwang.nk2 lak tenet line slow time tu.klu sy sye hangin jugak la.xtau la org len.bile bgtau lelok letak je url blog nnt i dtg klik skali ur dapatwang tp dia tempek gak url sama.. ban ler jwb nye.tu bukan kategori spam ke?biasanye ade T&C jgk kan.macam nuff pun da ckp klu kite letak iklan dan galak2kan org klik its ok against the t&c tp bile kite buat sumting yg buat org klik iklan secara terpaksa/tanpa rela tu kire fraud.

pasal yg membe u tu.biasa lah da byk jumpa org melayu mcm ni.
even nuffnang pun ramai blogger "otai" yg sound men klik2 ni.
tp ade nmpk blog bgsa lain yg sound2 camtu?kennysia ade sound? nuff featured blogger si nigelais,reiko,cherlin, yat ade sound?dorg xheran pun anak2 ikan macam kte ni.earning kte bkn byk cam depa pun.takat singgit je sehari nk cecah pun susah.tp blogger2 "otai" tu mgkn rasa tercabar kot..sbb? tanye la depa sendiri.ak mane tau..hehe

jgn la pasni ak kene attack ngan "otai" blogger lak..huhu.

sekadar pendapat ikhlas,
suki
slh sorg author di
www.sukiprattle.blogspot.com

pakcik setuju ngan sukiminna tu..setuju sgt2..pakcik br blik dr blog cik aina td..kat sna lg teruk..cik aina pn sound gak member2 yg pancing utk dtg blog dia tp sbnrnye bkn! pakcik dh terkena bnyk kali dh..tp pakcik rilek je sbb pakcik mmg suke klik2..xkire la klik ape pn..tp nk minta klik dpt wang tu kna la sopan..minat klik elok2..tu pandangan pakcik..

aku pun setuju dgn sukiminna & pakcik..pd pendapat aku lah BOM, ni pendapat peribadi aku je lah..aku kurang gemar, bila klik keluar pulak pop up yang lain..tu je, klu tenet slow lagi lah mcm hape..

2 sen aku je

kalau tak suka popup tu boleh tutup saja, tidak merosakkan pc pun, tadi sekejap aku baru lalu blog2 member ada yang dah banned url blog aku kat shoutbox, apa masalahnya ni?

BOM321

org dapatwang tipu bro...sbb tu kna ban kt blog dorg..klu ye ckp la jujur suh org klik..xyah pakai ayat pancing..

cth la..ade ke yg dtg blog aku ckp ramainye follower blog ni..padahal aku x letak pon wdget..nampak sgt tipu..tp aku taw tu tactic org dpt wang..sori bro..aku bkn nk marah tp kna la jujur..

nasib baik aku x ban dorg.hahaha...

sukiminna,pakcik mamau,azizan4444 : aku pun setuju ckp korang. adakah sbb dia org bayar..so dia org sanggup 'menipu' tuk org klik? jgn la camtu..kita sesama blogers patut jujur. bila tak jujur, mmg sekali jer la org dtg pastu terus tak dtg dah... itu jer pendapat aku :) salah silap harap di maafkan

JJ=AGAN KATA MELAYU BEGITU...salah tu
niat kita pada awalnya .Jika ingin membantu-bantu aje..tak payah pertikai apa yg dia dapat..perlu diingat setiap kebaikan dibalas dgn kebaikan..begitu sebaliknya..be positif thinking...buang perasaan dengki...tamak dan prasangka burukk..mulai sekarang kita tanamkan dlm hati masing2 perasaan yg baik2..mudah-mudahan di berkati...AMIN..
shukrinorton2009

This comment has been removed by the author.

aku tak paham la iklan tu..aku nak klik tak der pun...yg mane weh...cube ko jelas kan...

aku, kalau membe2, aku klik2.

tp kalau yg aku xkenal, nak suh klik, mmg payah ler...

lagila yg kate "meh la datang blog i" tp url kasi url dapatwang..yg ni aku tak suka...

Validate Our Risqu‚ Prices at www.Pharmashack.com, The Unequalled [b][url=http://www.pharmashack.com]Online Moderately [/url][/b] To [url=http://www.pharmashack.com]Buy Viagra[/url] Online ! You Can also Espy Elephantine Deals When You [url=http://www.pharmashack.com/en/item/cialis.html]Buy Cialis[/url] and When You You [url=http://www.pharmashack.com/en/item/levitra.html]Buy Levitra[/url] Online. We Also Be struck dotty a Ginormous Generic [url=http://www.pharmashack.com/en/item/phentermine.html]Phentermine[/url] On account of Your Regimen ! We Agree up Opprobrium distinct out as [url=http://www.pharmashack.com/en/item/viagra.html]Viagra[/url] and Also [url=http://www.pharmashack.com/en/item/generic_viagra.html]Generic Viagra[/url] !

You could easily be making money online in the hush-hush world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat guide[/URL], It's not a big surprise if you don't know what blackhat is. Blackhat marketing uses not-so-popular or not-so-known ways to generate an income online.

My brother recommended I might like this blog. He was totally right.
This post truly made my day. You cann't imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!
Visit my web blog : how to download movies

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS