Berjinak2 Dalam DapatWang Pulak

DapatWang? Benar ke dapat wang? itu semua bukan masalah bagi aku, yang penting aku mencuba, setiap hari aku terpongok depan PC dan Laptop asik memperjuangkan misi klik, dah mabuk klik dah ni, aku pun nak test benda klik yang lain, tapi ni berbayar punya, aku amik yang RM50 je, setiap klik dapat 10sen mengikut IP Unik, yang mahal sikit macam 4HBZ, dapat 30sen, kalau korang baik hati, tolong2 la klik aku punya link ok, ni link aku http://www.dapatwang.com/?id=bom321 , aku rasa aku nak buat double site open untuk aku punya blog bermakna ada sesetengah button yang korang klik akan terbuka serentak dengan id tu, korang jangan marah pulak ye, seposen je, nanti bila aku tengok statistik aku meningkat InsyaAllah kalau baik, aku nak PAKSA korang join sekali, kita buat 2 misi pulak, misi klik nuff dan misi klik dapatwang, kalau ada benda baru lagi aku akan cuba dan bantu korang jugak, mana tau satu hari nanti ada yang kaya raya sebab klik2 je, entah2 ada yang dapat beli jet pejuang terus pergi misi kat bosnia sana, tu pun misi klik juga, tapi klik button bom torpedo la,
apa2 pun misi nuffnang tetap aku teruskan sehingga aku ak mampu teruskan lagi, gudluck pada otai2 nuff, jgn lupa support aku dengan benda baru ni ok..


BestOfMe321 Ads

10 Komen

pasni ajar kitorang dapatwang lak.hehehe.emmm itu klik atas dasar ape?jual brg ke

ermm...myna dah join dapatwang hampir 1 bln. payment komisen pun dah dapat 1 kali...Alhamdulillah..memang betul² dapatwang.skrg tunggu komisen 30hb ni pulokss!!

bagus2, kejayaan yang baik, ini boleh tubuh satu lagi team klik dan misi baru

yer..chaiyok3x BOM321. Usaha tangga kejayaan.=D

ari ni punya klik2 dapat wang tak memberangsangkan la, nuff ok pulak, nape tak klik sekali dengan akunya dapat wang?

ehh sudah klik..d opishh td klik, ni d umah pun tetap klik...bukan susah pun kan..klik3x jerk..
nuff tido..klik dapatwang..kann kan.

mugkin ari nie rezki dgn nuff...:D

beb.thanks.jom buat rakan click dapat wang plak.

ps..cane nak buat double site open tu.aku dah lama cari. reply kt cbox aku.thanks. bz skit

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS