Kedai Jual Spare-Part Anggota Badan


(klik gambar untuk saiz besar)
banyak lagi gambar klik "Baca Penuh"


(klik gambar untuk saiz besar)



(klik gambar untuk saiz besar)


(klik gambar untuk saiz besar)


(klik gambar untuk saiz besar)


(klik gambar untuk saiz besar)


(klik gambar untuk saiz besar)

Apa yang anda fikir tentang gambar ni?
ianya cuma Roti yang berbentuk anggota tubuh
manusia yang boleh dimakan, anda tak perlu takut
hehehehe.




4 Komen

gelimat....mat..mat..mat.. gelimat...

cis. dari atas aku dok cakap "eee" "eee' rupanya roti. =.=

bgi free pon aku xnk

gila nak makan pun pehh..mcm yakk lah

1) Komen yang tidak berkaitan dengan artikel yang dipaparkan akan dibuang serta merta.
2) Komen yang bersifat Kutukan, Kritikan, Cacian, Mencarut akan dibuang.
3) Komen yang mengandungi SPAM akan dibuang.
4).1 Penggunaan ANONYMOUS akan dijejak melalui IP ADDRESS
4).2 Komen dari fungsi ANONYMOUS yang bersifat PROVOKSI terhadap blog ini akan dibuang serta merta.
4).3 Pertanyaan & Komen yang diberikan oleh pengguna berstatus "anonymous" kepada admin, tidak akan dilayan, sila sign in GMAIL atau hubungi kami melalui facebook.
4).4 Kami berhak memadam komen-komen yang bersifat provok keatas blog ini lebih-lebih lagi komen dari pengguna ANONYMOUS